SONOS Playbase – Eerste indruk

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Van SONOS kregen we de Playbase ter test. Deze SONOS-speaker is bedoeld als basis waarop je jouw televisie kan plaatsen. Wat blijkt namelijk, 70% van de televisie’s hangt niet aan de muur maar staat op een meubel. Dat gaan we proberen! Tijd dus voor een eerste indruk.

Waarom een playbase?

Als je TV op een meubel staat dan is een soundbar voor de TV plaatsen niet altijd een optie. In sommige gevallen staat de soundbar dan voor het beeld of voor de ontvanger van de afstandsbediening. Soms is er net te weinig ruimte waardoor de soundbar niet goed voor de TV past. Bij de Playbase staat je televisie bovenop de speaker, het geheel neemt daardoor weinig ruimte in. Hij past dus ook op minder diepe meubels. Zo is de diepte van de Playbase 38cm en de meeste meubels zijn tussen de 40 en 50 cm diep.

Eerste indruk

Wat in onze ogen (en oren) een voordeel is ten opzichte van bijvoorbeeld de SONOS Playbar: de Playbase is groter. Dat wil zeggen, de klankkast is groter en dat is voor een speaker vaak beter. Hij klinkt daardoor beter dan de Playbar. Dat hoor je duidelijk bij de lage tonen, de bassen klinken strakker.

Qua installatie is het typisch SONOS, super eenvoudig! Rudirick laat je zien hoe je ‘m moet installeren en wat je er eigenlijk aan hebt.

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.