Smart Living Magazine heet je welkom

0

Op Smart Living Magazine brengen we slimme apparaten en interieur samen. Ons doel is jou te inspireren. Dat doen we met blogs, reviews en video’s. Hoewel de techniek heel belangrijk is willen we het vooral hebben over wat Smart voor jou kan betekenen. Daarom geen ingewikkelde verhalen over megahertzen, protocollen en systemen maar wel alles wat ons bezighoudt op het gebied van Smart Living.

Smart living

Alles om ons heen wordt ‘smart’, slimme apparaten schieten als paddenstoelen uit de grond. Thermostaten, TV’s, huishoudelijke apparaten, eigenlijk alles met een stekker wordt ‘smart’ gemaakt. Combineer je alles in een huis dan heb je een Smart Home. Maar een Smart Home is niet ons uitgangspunt, wij vinden dat de bewoners centraal moeten staan. Daarom Smart Living: vanuit de bewoners gezien met slimmigheden het wooncomfort verhogen, energie besparen, meer  genieten en je veilig(er) voelen.

Smart Living by Netatmo

Smart Living volgens Netatmo

Interieur

We laten je zien hoe je van al die nieuwe slimmigheden kunt genieten. Wat het voor je kan betekenen én nog belangrijker: hoe het in het interieur past. We vinden slimme oplossingen fantastisch maar we zien ze liever niet. Maar, als het dan toch zichtbaar moet zijn dan moet het ook wel echt mooi zijn. Zwarte kastjes met felle lampjes zijn echt een no-go! Wij vinden dat een Smart Home geen technische etalage hoeft te zijn. 

Smart TV & Sonos Playbar in nis boven openhaard

Samsung Smart TV met Sonos Playbar en Sonos Sub (niet zichtbaar op de foto), project van ElectroStyling.

Techniek

Zoals gezegd is de techniek een belangrijk onderdeel van Smart Living. Om je enigszins wegwijs te maken zullen we eens in de zoveel tijd aandacht besteden aan de technieken achter Smart Living en Smart Homes. We laten je  graag in heldere en duidelijke achtergrondartikelen kennismaken met de techniek.

Smart Living Magazine powered by ElectroStyling

Smart Living Magazine is een initiatief van ElectroStyling. Al sinds 2011 adviseren wij mensen over Smart oplossingen voor in en om het huis. Wij weten hoe je Smart technologie het mooist integreert in ieder soort interieur. ElectroStyling is opgericht door Rudirick de Jong onder andere bekend van SBS6 programma’s “HetSnoerOm”, “SmartLife” en “Rob’s Grote Tuinverbouwing”.

Delen via...

Reageren niet mogelijk.