Review Nest Cam IQ Indoor

0

Inleiding

Vandaag bekijken we de nieuwste intelligente camera van Nest. De Nest Cam IQ Indoor. Dit is de tweede generatie van deze camera en zou op alle vlakken verbeterd moeten zijn. Volgens Nest heeft de Cam IQ beter beeld, beter geluid, betere microfoons en hij herkent gezichten. Redenen genoeg om ‘m aan een grondige test te onderwerpen.

Nest Cam IQ indoor vooraanzicht

Topper
  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Beeldkwaliteit
  • App
  • Prijs
4.2

Samenvatting

Een erg goede camera die er fantastisch uit ziet. Er zit een mooie app bij die prettig werkt en makkelijk in gebruik is. Het Nest Aware abonnement is niet de goedkoopste maar biedt wel waar voor je geld. Zoek je naar de mooiste camera van dit moment dan is de Nest Cam IQ indoor jouw camera!

Wat kan de Nest Cam IQ?

Nest, formeel Nest Labs, richt zich op intelligente en zelflerende apparaten voor thuis. Deze Nest camera heeft daarvoor flink wat rekenkracht ingebouwd en combineert dat met intelligentie in de cloud. Dankzij deze intelligentie kan de camera onderscheid maken tussen personen en bewegingen en hij kan gezichten herkennen. Ook kan de camera geluiden herkennen, bijvoorbeeld het blaffen van een hond of mensen die praten. Nest heeft ‘m ook nachtzicht gegeven en een luidspreker ingebouwd.

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.