Aanschaf

Met een Smart Home systeem van digitalSTROM is het mogelijk om vrijwel elke woning slimmer te maken. Het grote voordeel van dit systeem is dat er geen hak en breekwerk nodig is voor de installatie. Omdat digitalSTROM via de bestaande elektriciteitsdraden in huis werkt is het systeem uitermate betrouwbaar. Bovendien kan door de slimme kroonstenen vrijwel alles met een stekker op het systeem aangesloten worden. Zo hoef je geen nieuwe slimme apparaten te kopen om van de mogelijkheden gebruik te maken.

digitalSTROM meterkast

digitalSTROM meterkast

De installatie van digitalSTROM

digitalSTROM wordt via geselecteerde dealers en gecertificeerde installateurs in Nederland geleverd. Omdat het systeem op het stroomnet is aangesloten mag het absoluut niet door een ongecertificeerde installateur geïnstalleerd worden. Voor het beste eindresultaat is het bovendien belangrijk dat de installateur in kwestie al jullie wensen kan vertalen naar scenario’s die in het softwarepakket geconfigureerd worden. Dit is beslist geen systeem voor de hobbyist maar je hebt er na de installatie dan ook geen omkijken meer naar. Wel kun je als bewoner na de installatie zelf eenvoudig het gedrag aanpassen via de gebruiksvriendelijke webinterface, je bent dus niet afhankelijk van de installateur.

digitalSTROM configurator

digitalSTROM configurator

Zelf ervaren?

Wil je zelf wel eens ervaren wat Smart Living inhoud en hoe zo’n digitalSTROM huis nou werkt? Loop dan eens binnen bij een van de dealers en vraag om een demonstratie. Je kan ook in maart of september langsgaan op de Beurs Eigen Huis waar digitalSTROM met een stand staat.

digitalSTROM Beurs Eigen Huis

Kosten

Een digitalSTROM installatie is afhankelijk waar je het mee vergelijkt betaalbaar of juist kostbaar. In vergelijking met KNX, een standaard in bekabelde systemen, is digitalSTROM betaalbaar. Vergelijk je het met draadloze systemen dan is het een kostbaarder systeem. Richtprijzen zijn lastig te geven i.v.m. het grote aantal mogelijkheden maar reken voor een standaard woning vanaf € 4.500 incl. BTW.

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.