Bezoek digitalSTROM & Vorm demowoning

0

Op uitnodiging van digitalSTROM en VORM brengt Rudirick een bezoek aan hun Smart Living Demowoning. Dit huis is uitgerust met het digitalSTROM-systeem als basis en verschillende toevoegingen om echt te kunnen laten zien wat er vandaag de dag mogelijk is.

Smart Living?

Een slim en intelligent huis, extreem zuinig, efficiënt, veilig, comfortabel en levensloopbestendig dat zich automatisch aanpast aan de bewoners: dat is Smart Living volgens VORM.

Vraag je de gemiddelde Nederlander naar wat hij verstaat onder Smart Living, dan komt er zelden direct een antwoord. Noem je domotica, dan gaat er in sommige gevallen een belletje rinkelen. Veelgenoemde voorbeelden zijn dan het op afstand bedienen van de thermostaat en de verlichting. Dat is natuurlijk maar heel beperkt, er is zoveel meer mogelijk maar daar weten veel te weinig mensen van. Vooral omdat er nog teveel over de techniek gepraat wordt en te weinig over de toegevoegde waarde. Daar mag verandering in komen!

Samenwerking VORM & digitalSTROM

digitalSTROM en VORM maken zich ook druk over het gebrek aan aandacht voor de toegevoegde waarde van al die prachtige intelligente oplossingen in en om het huis. De kracht van digitalSTROM is dat zij uitgaan van logica waar de bewoners wat aan hebben. Geen ingewikkelde techniek (zit er wel in maar zie je niet en hoef je als bewoner ook niks mee te doen), maar een systeem dat van tevoren is ingesteld en kan leren van de  leefpatronen van de bewoners. Een mooie match met VORM dus.

Bezoek demowoning

Mooie woorden natuurlijk, maar hoe werkt dat in de praktijk? Om dat in het echt te kunnen ervaren is Rudirick in de auto gestapt en naar de demowoning gereden voor een afspraak met Rene van der Gaag van digitalSTROM. Natuurlijk heeft hij zijn camera meegenomen en de belangrijkste onderdelen van het huis in beeld gebracht.

Wil je meer weten over digitalSTROM? Lees dan ons blog! Wil je het systeem wel eens in werking zien? Loop dan eens binnen bij een van de dealers en vraag om een demonstratie.

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.