Inleiding

Inhoud

Barbecueën, wij vinden het fantastisch. Maar het is hard werken om het goed te doen! Het geheim van goed barbecueën is controle houden over de temperatuur. Aan de ene kant de temperatuur in de barbecue, aan de andere kant de temperatuur van het vlees. Je kan natuurlijk een vleesthermometer gebruiken maar die kan je niet aflezen als de deksel van de barbecue dicht is, en het is natuurlijk niet echt smart. Van HerQs hebben wij daarom de Easy BBQ Pro ter review gekregen, een slimme barbecue thermometer. Met het prachtige weer dit weekend een mooi moment om deze eens stevig aan de tand te voelen.

HerQs Easy BBQ Pro

HerQs Easy BBQ Pro

Topper
  • Design
  • Gebruiksgemak
  • App
  • Bouwkwaliteit
  • Prijs
4.8

Samenvatting

De HerQs Easy BBQ Pro is een bijna perfecte barbecue thermometer. De app werkt heel goed, is overzichtelijk en je kan alle benodigde instellingen zelf eenvoudig naar smaak aanpassen. De koppeling met je telefoon wordt snel tot stand gebracht. De grafieken van de sensoren zijn een geweldige toevoeging. Bovendien kan je er in totaal tot 6 probes op aansluiten. Bovendien kost ie maar € 49,95, en een extra setje probes zit op €19,95, geen geld!

De HerQs Easy BBQ Pro in het kort

De Easy BBQ Pro is een compacte slimme vlees- / barbecuethermometer. Hij werkt op bluetooth en er is een gratis bijbehorende app voor iOS en Android beschikbaar. Je kan er in totaal zes ‘probes’ (temperatuursensoren) op aansluiten. Standaard wordt ie geleverd met twee probes en een metalen houder waar je de probe op het barbecuerooster kan klemmen. Het basisstation wordt gevoed door twee penlite batterijen, type AA, die uiteraard worden meegeleverd.

HerQs Easy BBQ Pro inhoud verpakking

Twee probes en houder voor het rooster worden meegeleverd (2x AA-batterij niet op de foto)

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.