Review Vogel’s DesignMount

0

Inleiding

Inhoud

Vandaag mogen we de DesignMount TV-beugel van Vogel’s reviewen. Een mooie TV hoort immers aan een mooie beugel te hangen, toch? De DesignMount lijkt bij uitstek geschikt daarvoor. Afgaande op de verpakking heeft ie een luxe uitstraling en Vogel’s heeft zelfs al prestigieuze twee designprijzen in de wacht gesleept, de Red Dot en de iF-design prijzen om precies te zijn.

Vogel's DesignMount NEXT 7345 verpakking

Vogel’s DesignMount NEXT 7345 verpakking

Topper
  • Design
  • Installatie
  • Gebruik
  • Kwaliteit
  • Prijs
4.8

Samenvatting

Deze Vogel’s DesignMount is een prachtige beugel. Het installeren en monteren is eenvoudig en het resultaat is altijd waterpas. De kabels kunnen netjes weggewerkt worden. De prijs van € 419,99 lijkt in eerste instantie fors maar gezien het totale plaatje is de prijs gewoon reëel. Je koopt een top-kwaliteit beugel, die soepel beweegt en er erg goed uitziet. Heel eerlijk, bij deze beugel hoort ook gewoon een luxe hoogwaardige TV of vice versa: High end TV, high end beugel!

De Vogel’s DesignMount in het kort

Deze beugel is volgens Vogel’s “een keerpunt in de vormgeving van tv muurbeugels”. Een beugel met een luxe uitstraling, die uitermate soepel beweegt. Geschikt voor televisies van 40” (102cm) tot en met 65” (165cm) diagonaal. De beugel heeft een groot draaibereik van 120 graden horizontaal en kan tot 20 graden kantelen.

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.