Inleiding

Inhoud

Je herkent het vast wel, je hebt iets besteld waar je je al een tijd op zit te verheugen. Een nieuwe LP van de Arctic Monkeys bijvoorbeeld, zoals ondergetekende. Maar de bezorger komt langs op het moment dat je niet thuis bent. Met een beetje geluk geeft hij het pakketje bij de buren af, die dan hopelijk ook thuis zijn om het voor je in ontvangst te nemen. Of je hebt pech, de bezorger laat een briefje achter en probeert het na het weekend nog eens. Zou het niet fijn zijn om op afstand met de bezorger te kunnen praten, misschien wel om hem te vragen het pakketje ergens te verstoppen?

Het bovenstaande heeft zich daadwerkelijk voorgedaan, vorige week vrijdag. Dankzij de Ring Video Doorbell 2 konden we ’s avonds na het werk toch nog genieten van de nieuwe plaat van de Arctic Monkeys. Maar goed, het gaat natuurlijk om de Ring Video Doorbell. Een slimme, volledig draadloze deurbel met camera, microfoon en luidspreker aan boord. Die hebben we aan de tand gevoeld en je leest er alles over in deze review.

Ring Video Doorbell 2

Aanrader
  • Design
  • Gebruiksgemak
  • App
  • Bouwkwaliteit
  • Prijs
4.4

Samenvatting

De Ring Video Doorbell 2 is een handig en gebruiksvriendelijk apparaatje waar je in het dagelijks leven veel plezier van hebt. De installatie is eenvoudig en hij werkt over het algemeen genomen erg goed. De app werkt goed en is eenvoudig in gebruik. Ook de beeld- en geluidskwaliteit zijn dik in orde. Minpunten zijn er ook, het type kunststof van de deurbel is te krasgevoelig. Daarnaast is een extra accu noodzakelijk als je ‘m echt draadloos wil gebruiken en heb je er eigenlijk ook een extra Chime bij nodig. Daarnaast zou het fijn zijn als de Ring ook 5GHz Wifi zou ondersteunen zodat de stabiliteit van de verbinding nog iets beter zou zijn. Ondanks deze kleine minpunten is het een aanrader voor deze prijs!

De Ring Video Doorbell 2 in het kort

Kort samengevat is deze Video Doorbell 2 een digitale deurbel, met camera, intercom en een bewegingssensor. Hij werkt op wifi en er zit een (makkelijk te vervangen) oplaadbare accu in, volledig draadloos dus! Mocht je de Ring in plaats van een oude deurbel ophangen dan kan je de Video Doorbell 2 ook op de draadjes van je oude deurbel aansluiten.

De Ring wordt zeer compleet geleverd, behalve de deurbel zelf en de accu zitten er ook verschillende accessoires bij om hem goed te kunnen monteren. Zo zitten er twee kunststof frames bij waarmee je de deurbel onder een hoek, horizontaal en/of verticaal, kan monteren. Er wordt zelfs een steenboor meegeleverd en een setje pluggen en schroevendraaier. Het enige dat je mogelijk nog nodig hebt voor de montage is een boormachine. Zo goed als alles zit er dus bij, heerlijk.

Ring Video Doorbell 2 inhoud verpakking

Inhoud verpakking

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.