Het energieverbruik in een gemiddeld huishouden loopt flink op in de winterperiode. Er moet meer verwarmd worden en de lampen branden langer. Tijdens de feestdagen loopt dat nog verder op door kerstverlichting, gourmetten en natuurlijk de vele mooi films op TV. Een beetje besparen loont en met de slimme contactdozen van FRITZ!DECT wordt besparen heel eenvoudig.

FRITZ!DECT 200 Vloerlamp

FRITZ!DECT 200

Heb je thuis al een FRITZ!Box met DECT, zoals de FRITZ!Box 7590 die we begin dit jaar aan de tand hebben gevoeld, dan kan je met de slimme contactdozen FRITZ!DECT 210 of FRITZ!DECT 200 makkelijk je energieverbruik regelen. Met de FRITZ!DECT contactdozen heb je inzicht in je stroomgebruik. De contactdoos registreert het stroomverbruik van alle aangesloten apparaten. Zo zie je bijvoorbeeld hoeveel stroom de kerstverlichting gebruikt.

Voor binnen én buiten

De FRITZ!DECT 200 beschikt over een slimme energieschakelaar. Daarmee stel je eenvoudig in wanneer je wilt dat de kerstverlichting aan- en uitgaat. Zo kom je altijd thuis in een gezellig huis, zonder dat de kerstverlichting de hele dag heeft aangestaan. Maar je voorkomt ook dat de verlichting ’s nachts per ongeluk aan blijft.

Als je net zoals ons wel eens hals over kop de deur uit moet dan is het handig om te weten dat je de pluggen ook op afstand kan bedienen. Kom je er tijdens je bezoek aan familie achter dat je thuis vergeten bent de verlichting uit te zetten dan is er geen nood, met de app schakel je de verlichting snel en eenvoudig uit via je smartphone, laptop of tablet.

Tover jij je huis om tot een Winter Wonderland? Of wil je de kerstboom in de tuin kunnen schakelen? Dan is de DECT 210 de juiste plug, deze is spatwaterbestendig en kan dus ook buitenshuis worden geplaatst. Op die manier heb je de controle over je buitenverlichting en kun je efficiënt met de buitenverlichting omgaan. Haal die verlichte kerstman, de slee met rendieren en het lichtsnoer maar van zolder!

FRITZ!Dect 210 met FRITZ!Box

FRITZ!Dect 210

Prijzen

De DECT 200, geschikt voor gebruik binnenshuis, heeft een adviesprijs van € 48,95 incl. BTW en is te koop via o.a. Bol.com

De adviesprijs van de DECT 210, die ook buitenshuis gebruikt mag worden, is € 59,- incl. BTW. Helaas nog niet overal verkrijgbaar, maar dat duurt vast niet lang.

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.