Wij hebben Bang & Olufsen hoog zitten qua design. Ze ontwerpen prachtige en kwalitatief zeer hoogwaardige producten in opvallende kleuren, vormen en materialen. Daarom zijn we blij te kunnen melden dat de Denen een limited edition-collectie van hun multiroom-luidsprekers hebben uitgebracht. Voor deze speciale collectie laat B&O zich inspireren door de huidige architectuur- en interieurtrends. Door warme kleuren en contrasterende materialen te combineren in de Bronze Collection.

De designers van B&O stellen dat mensen zich voelen aangetrokken tot ruimtes waarin contrast en detail elkaar versterken en dat geldt ook voor objecten. Ze hebben daarom voor de Bronze Collection aluminium in een warme bronskleur met een stof van wol van de gerenommeerde textieldesigner Kvadrat en een onderstel van eersteklas walnoothout gecombineerd. Het resultaat mag gezien worden!
 B&O Bronze Collection

De Bronze Collection, vlnr: Beosound 2, Beosound Edge, Beoplay A9, Beoplay M5 & Beosound 1

Modellen

De Bronze Collection bestaat uit de grote, iconische Beoplay A9 luidspreker en de compacte de Beoplay M5. Ook de bijzondere Beosound 1 en Beosound 2 met hun 360-graden geluid zijn niet vergeten. Zelfs de nieuwste luidspreker, de Beosound Edge, een ontwerp van Michael Anastassiades, maakt deel uit van de collectie. 

Prijzen en verkrijgbaarheid

De Bronze Collection is, afhankelijk van de regio, vanaf 30 oktober 2018 verkrijgbaar in Bang & Olufsen-showrooms, online, en bij een select aantal retailers. De Beosound Edge zal vanaf december 2018 deel uitmaken van de collectie. Voor meer informatie kan je terecht op de website bang-olufsen.com.

Adviesprijzen

De adviesprijs voor de Beoplay M5 is € 599,-
De adviesprijs voor de Beosound 1 is € 1.500,-
De adviesprijs voor de Beosound 2  is € 2.000,-
De adviesprijs voor de Beoplay A9 is € 2.299,-
De adviesprijs voor de Beosound Edge is € 3.250,-

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.