D-Link heeft haar eerste 100% draadloze camera kit aangekondigd: De mydlink Pro Wire Free Camera Kit. Het draadloze camera systeem biedt je eenvoudig flexibele en volledige draadloze videobewaking. Je hoeft geen gaten te boren voor kabels of de camera’s dichtbij een stopcontact te plaatsen. De camera’s zijn voorzien van lithium-ion batterijen en kunnen daardoor tot zes maanden functioneren zonder opgeladen te hoeven worden. Je plaatst ze bovendien erg gemakkelijk omdat ze met een magnetische bevestiging zijn uitgerust.

mydlink wire free camera

Draadloze videobewaking 

De kit bestaat uit twee kleine oplaadbare camera’s en een hub. Ze nemen op in  Full HD en zijn natuurlijk voorzien van een weerbestendige behuizing. Nachtzicht zit er ook op, met een bereik tot 7,5 meter. Ze zijn dus ideaal voor 24/7 videobewaking voor zowel binnen als buiten. D-Link heeft goed nagedacht over de installatie. Dankzij magnetische wand-en plafond bevestiging kan je ze makkelijk monteren. De hub ondersteunt tot vier camera’s, mocht je niet genoeg hebben aan twee camera’s is dat dus geen probleem..

Functies

De camera’s gebruik je met de gratis mydlink-app, zo houd je jouw huis vanaf je smartphone eenvoudig in de gaten. Je ontvangt op je smartphone bijvoorbeeld een melding bij verdachte situaties. De camera’s zijn namelijk uitgerust met een bewegingssensor. Mocht je de indringers willen afschrikken dan kan dat, er zit een speaker in de camera. Die kan je ook gebruiken om te praten via de app.

12 maanden cloud opname gratis

Bij de aanschaf van de draadloze camera kit krijg je 12 maanden Premium Cloud Recording cadeau, ter waarde van €49,95. Je video’s worden met het premium plan tot 14 dagen opgeslagen. Is dat niet genoeg of wil je de beelden niet in de cloud dan kan je in de hub een microSD-kaart gebruiken. Ook zit er een USB-poort voor een externe harde schijf op de hub. 

Smart Home

De mydlink Pro Wire Free Camera Kit heeft volledige ondersteuning voor Alexa en de Google Assistant. Zo kan je de live beelden bekijken via de Google Chromecast of Amazon Fire TV Stick. Dankzij IFTTT kan je de camera’s koppelen aan smart home-apparaten van andere fabrikanten.

Prijzen

De mydlink Pro Wire Free Camera Kit (model DCS-2802KT) heeft een adviesprijs van €575,- inclusief een jaar premium Cloud recording ter waarde van €49,95. De camera’s (model DCS-2800LH), zijn ook los verkrijgbaar voor een adviesprijs van €234,-. Voor meer informatie, kijk op: dlink.nl

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.