Netgear introduceert een nieuwe slimme beveiligingscamera in de Arlo lijn. De Arlo Security Light, een weerbestendig 100% draadloos camera systeem mét verlichting ingebouwd. Een combinatie van een slimme camera en floodlight waarmee je indringers afschrikt.

 

Arlo Security LightHet Arlo Security Light systeem is ontworpen voor het verlichten van de donkere plekken rond jouw huis. Met deze slimme floodlight camera krijg je meldingen wanneer beweging wordt gedetecteerd. Je beheert de camera’s via de mobiele Arlo-app. De Arlo Security integreert ook naadloos met de bestaande slimme Arlo camera’s. Zo kan de floodlight camera wanneer beweging wordt gedetecteerd andere Arlo-camera’s of lampen inschakelen. Ook kan je met de Arlo-app je beveiligingslichten op afstand bedienen, waar ook ter wereld. Je kan de Arlo Security Lights ook bedienen met je stem via Amazon Alexa.

100% draadloos

De Security Light werkt op een oplaadbare accu en via wifi. Zo hoef je geen kabels te trekken om de camera te kunnen gebruiken. De camera registreert de hoeveelheid omgevingslicht en stemt daar zijn eigen lamp op af. Zo bespaar je energie en gaat de accu langer mee. Extra accu’s zijn gelukkig ook beschikbaar, zo hoeft je camera nooit zonder stroom te zitten. Er is zelfs een zonnepaneeltje te koop!

Arlo zonnepaneel

Aanpassen naar wens

Deze Arlo floodlight camera is niet alleen slim maar ook aan te passen. Je kan de werking van de lamp naar wens instellen. Niet alleen de sterkte van de verlichting is in te stellen, ook de kleur én de breedte van de lichtbundel. Om nog meer aandacht te trekken en indringers af te schrikken kan je de lamp bijvoorbeeld laten flitsen of knalrood laten schijnen.

Prijs?

Het Arlo Security Light System is binnenkort te koop, de adviesprijzen zijn als volgt:

  • 1 camera (ALS1101) – € 159,99
  • 2 camera’s (ALS1102) – € 259,99
  • 3 camera’s (ALS1103) – € 359,99

Kijk voor meer informatie over de Arlo Security Light of de andere producten van Arlo op https://www.arlo.com/nl/

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.