Signify, voorheen Philips Lighting, heeft een welkome update uitgebracht voor de Philips Hue lampen. Dankzij deze update kan je – eindelijk – instellen hoe je lampen zich gedragen als je ze opnieuw inschakelt. Voor deze update uitkwam gingen Philips Hue lampen altijd aan op 100% helderheid als je er weer stroom op zet.

Een van de grootste frustraties bij gebruikers van de Philips Hue lampen was het inschakelgedrag. Heb je bijvoorbeeld een stroomstoring gehad, en zet je de lampen weer aan dan gaan ze op 100% helderheid aan. Niet goed voor de sfeer en niet zo smart natuurlijk. Met de nieuwe update, die deze maand beschikbaar is gekomen voor de meeste Hue lampen en de bridge, kan je instellen hoe de lamp zich gedraagt als de stroom er weer op gezet wordt.

We hebben het getest en zien inderdaad dat de optie beschikbaar is. In de instellingen zien we de optie “Gedrag bij inschakelen”. Daar kan je per lamp instellen hoe ie reageert: Standaard (100% helderheid) of de laatst gebruikte kleur en helderheid. Wil je toch snel helder wit licht zonder app te hoeven openen? Dan kan je lamp tweemaal in- en uitschakelen en gaat ie op 100% helderheid aan. Eindelijk!

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.