Netatmo heeft op de CES hun slimme video deurbel onthult. Met de slimme video deurbel weet je altijd wie er aanbelt. Je kunt je bezoekers op je smartphone zien en met hen communiceren, ook als je niet thuis bent. De Netatmo deurbel waarschuwt je ook als er mensen rond het huis hangen. Het is de eerste deurbel die werkt met de Apple HomeKit en die bediend kan worden met de Apple Home-app of met de spraakbesturing van Siri.

Design

Hier kunnen we kort over zijn: we vinden de Netamo deurbel erg mooi. Het ontwerp ligt in het verlengde van de buitencamera en bijvoorbeeld de thermostaat. Strak, met een paar subtiele elementen en zonder opsmuk.

Netatmo Deurbel design

Slim

Zoals gebruikelijk zitten in de Netatmo deurbel verschillende slimmigheden verwerkt. Uiteraard een camera, microfoon en luidspreker zodat je kan spreken met je bezoek. Maar er zit ook een bewegingsmelder in die alarm slaat zodra hij beweging detecteert. Die functionaliteiten hebben de meeste video deurbellen overigens. Wat Netatmo daaraan toevoegt is herkenning van personen. Snuffelt er iemand rond je huis dan krijg je daar melding van. Maar hij valt je niet lastig met onnodige meldingen van huisdieren of voertuigen die voorbij rijden.

Geen abonnement

Erg fijn, je hoeft geen abonnement af te sluiten om de deurbel met video opslag te kunnen gebruiken. Waar een aantal fabrikanten je verplichten om een abonnement af te sluiten is dat bij Netatmo ingebrepen bij de aanschaf van de deurbel. Voor de opslag van camerabeelden zit er een SD-card in en via de gratis app en via een webinterface zijn de beelden te bekijken.

Prijs & beschikbaarheid

Netatmo geeft aan dat de deurbel in de tweede helft van dit jaar in de winkel moet liggen. Helaas is op dit moment niet bekend wat de adviesprijs gaat worden. Mocht je op de hoogte willen blijven meld je dan aan op de site van Netatmo.

 

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.