In New York zijn twee nieuwe producten van FIBARO bekroond met de CES 2019 Innovation Honoree Awards. De Smart Implant is bekroond in de categorie “Smart Home” en de nieuwe FIBARO Home Center App in de categorie “Software”. De officiële première van de nieuwe FIBARO Home Center app vindt plaats tijdens CES 2019. De app is een compleet nieuwe versie voor de bediening van het FIBARO Smart Home Systeem.

De CES (Consumer Electronics Show) 2019 is wereldwijd de grootste beurs voor consumenten elektronica. Dinsdag 8 januari start de beurs in Las Vegas. In aanloop naar de beurs worden de meest innovatieve producten in het zonnetje gezet met een Honoree Award. Dit keer is Fibaro in de prijzen gevallen met hun nieuwe app voor het Fibaro Smart Home systeem.

Vernieuwde Fibaro app

Een lang gekoesterde wens van veel gebruikers is daarmee in vervulling gegaan. De huidige app van Fibaro is inmiddels al in min of meer ongewijzigde vorm zo’n 5 a 6 jaar oud. Hoewel functioneel nog steeds prima, is het uiterlijk van de app niet meer van deze tijd. Met de nieuwe app komt daar verandering in.

Nieuwe Fibaro app

Benieuwd!

Bovenstaande afbeelding is op dit moment de enige bekende afbeelding van de vernieuwde app. We zijn heel benieuwd wat er voor vernieuwingen zijn doorgevoerd. We kunnen in ieder geval uit de screenshot afleiden dat er favorieten zijn toegevoegd aan de app. Zo kan je hopelijk straks eenvoudig je veelgebruikte functies, scenes en apparaten bedienen.

In ieder geval is het uiterlijk van de app een heel stuk frisser. Geen glimmertjes, bollingen en overbodige schaduwen meer. We hopen wel dat Fibaro nog wat aandacht besteed aan de iconen. Deze kunnen wel nieuwe versie gebruiken. Hoewel het mogelijk is om de iconen aan te passen lijkt het ons wel zo mooi als er nieuwe iconen direct met de nieuwe app wordt geïntroduceerd.

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.