Heb je een ouderwets slot op je door maar wil je jouw deur met een smartphone, afstandsbediening, pincode of met je vingerafdruk openen? Dan is het slimme deurslot ENTR van Yale, iets voor jou. Met de Yale ENTR bepaal zelf wat bij jou past en weet dat de deur altijd op slot zit als je weggaat. Makkelijk én veilig!

Yale ENTR smartphone

Wie is Yale?

Yale ken je misschien nog niet, maar het is een wereldwijd zeer bekende producent van beveiligingsoplossingen. Ze maken naast sloten, kluizen, alarmsystemen, camera’s en digitale deurspionnen nu dus ook een slim deurslot. In Nederland kennen we vooral Nemef, dat samen met o.a Yale onderdeel is van Assa Abloy.

Met ENTR maak je elke deur slim

De Yale ENTR is een gemotoriseerde cilinder die je aan de binnenzijde van de deur plaatst. Aan de buitenkant zie je er niks van dat het slot slim is. Hij wordt geleverd met een SKG*** veiligheidscilinder, dus de maximale score op inbraakwering. Je vervangt je bestaande cilinder en zo maak je eenvoudig van jouw deur een slimme deur. Het plaatsen van een ENTR in je deur is binnen enkele minuten gepiept, zonder bouwkundige aanpassingen. Het is een plug & play product en past op vrijwel iedere deur. Het enige dat je hoeft te doen is de juiste maat te kiezen. Daar hebben ze bij Yale gelukkig een handige tool voor (download als PDF).

Yale ENTR

Je staat nooit meer voor een gesloten deur

Je kan het slimme deurslot op verschillende manieren te bedienen. Zolang je je smartphone op zak hebt kan je de deur altijd openen (tenzij de accu leeg is natuurlijk). Meer dan de handige app en bluetooth heb je niet nodig om de deur te openen. Er is ook een afstandsbediening verkrijgbaar die de deur van een afstand kan openen. Optioneel is het een codepaneel (met of zonder vingerafdrukscan) dat je aan de buitenkant van het huis kan bevestigen. Doordat het slot nog steeds met een normale veiligheidscilinder werkt kun je de deur altijd openen met je gewone sleutel.

Yale ENTR app

Veiligheid

Het slimme deurslot zorgt niet alleen voor veel gemak maar is ook erg veilig. Als je de deur dichttrekt draait ie namelijk automatisch op slot. Zo weet je zeker dat de deur altijd op slot is als je van huis bent. Daarnaast kan je verschillende personen (tijdelijk) toegang geven tot je huis zonder dat je ze een echte sleutel moet geven. Via de app kan je een digitale sleutel voor ze aanmaken en deze later ook weer eenvoudig intrekken. Je bepaalt dus zelf wie er toegang heeft tot jouw huis en wanneer. De communicatie tussen het slot en de app, afstandsbediening en codepaneel is volledig versleuteld, op hetzelfde niveau als banken.

Meer weten?

Bezoek dan eens de site van Yale.

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.