We zijn door de maker van de allerslimste kroonstenen – digitalSTROM – uitgenodigd om een bezoek te brengen aan hun hoofdkantoor in Zwitserland. Met ElectroStylist Rudirick de Jong als razende reporter en Jaap Veenstra als interviewer mochten zij de CEO aan de tand voelen, de showroom bezoeken en het R&D Team ontmoeten. Onderweg naar Zwitserland kregen de heren bovendien te horen een primeur te hebben.

digitalSTROM

Wat is digitalSTROM?

Zoals je in ons eerdere blog hebt kunnen lezen is digitalSTROM een bijzonder, Duits-Zwitsers, smart home systeem. De Zwitsers hebben een systeem ontwikkeld dat via het lichtnet in huis werkt. Het is daardoor dus geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Als ElectroStylist heeft Rudirick inmiddels al een aantal mooie smart home projecten met het systeem mogen opleveren. Toen hij de uitnodiging kreeg om in Zurich het team achter digitalSTROM te ontmoeten kon hij dan ook geen nee zeggen.

Primeur

Onderweg naar Zwitserland werd bekend dat digitalSTROM gaat fuseren met ONE smart control. Dit Belgische bedrijf maakte al gebruik van de technologie van digitalSTROM en beide bedrijven gaan onder gezamenlijke vlag verder. Voor ons een uitgelezen kans om daar het fijne van te weten te komen. Niet geheel toevallig was ook de CEO van ONE smart control in Zurich, twee vliegen in één klap dus.

Adrian Obrist (digitalSTROM) & Bert de Haes (ONE smart control)

Adrian Obrist (digitalSTROM) & Bert de Haes (ONE smart control)

Bezoek digitalSTROM

Het bezoek aan het hoofdkantoor was een bijzonder intensieve dag. Met de camera in de aanslag zijn beide heren op pad gegaan om alles vast te leggen. Het resultaat is twee interviews, met Adrian Obrist, CEO digitalSTROM en Bert de Haes, CEO ONE smart control, een bezoek aan de showroom én een rondleiding over de R&D afdeling. Natuurlijk veel te veel om in een video te stoppen. We hebben de tour daarom opgeknipt in drie delen.

Interview Adrian Obrist & Bert de Haes

Het eerste deel van deze serie video’s is het interview met de kersverse collega CEO’s. Adrian en Bert geven hun visie op smart home, de rol van de installateurs en hoe dat eigenlijk in huizen functioneert, zo’n slim systeem. Veel kijkplezier en hou de site in de gaten voor de volgende video!

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.