Heb je een FRITZ!Box router in huis? Dan kan je met de FRITZ!Dect pluggen eenvoudig je elektrische apparaten op afstand bedienen. Met de nieuwe FRITZ!Dect 400 draadloze schakelaar heb je daarvoor je telefoon niet eens meer nodig. Met een druk op de knop schakel je jouw bijzetlamp, wasmachine, ventilator, eigenlijk alles met een stekker.

FRITZ!Dect 400 los

FRITZ!Dect 400

AVM heeft al enige tijd een serie slimme pluggen die samenwerken met hun routers. Wij zijn fan van deze serie FRITZ!Dect pluggen en hebben er heel wat in huis in gebruik. Binnen een handomdraai kan je jouw lampen, tuinverlichting en andere apparaten met een stekker slim maken. Je kan met de DECT301 zelfs je radiator slim maken. Bedienen kon alleen met de Myfritz!app op je telefoon of met een FRITZ!Fon huistelefoon. Tot nu toe, dankzij de FRITZ!Dect 400 draadloze schakelaar kan je jouw pluggen met een druk op de knop in- en uitschakelen. 

Montage

De draadloze schakelaar kan aan de muur bevestigd worden, met een klein bevestigingsplaatje. Het bevestigingsmateriaal daarvoor wordt meegeleverd in de vorm van plakstrips. Maar de dect-knop is gelukkig ook los te gebruiken, als een afstandsbediening dus. Beide manieren hebben zo hun voor- en nadelen. Maar als net als bij ons wel eens afstandsbediening door de kaboutertjes wordt meegenomen dan is montage op de muur misschien zo gek nog niet.

Beschikbaarheid

Op dit moment is de draadloze dect schakelaar nog niet officieel in Nederland beschikbaar. Het zal hopelijk niet al te lang duren voor ie ook hier te koop is. Meer informatie vind je op de site van AVM.

 

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.