Wat zeg je van een robotstofzuiger die niet alleen de indeling van je huis kent, maar zichzelf ook nog eens automatisch leegt? Dat klinkt ons als een welkome aanvulling in het huishouden! iRobot introduceert deze maand de Roomba i7+-stofzuiger met “Clean Base Automatic Dirt Disposal”. Hij zit tjokvol technieken om het huishouden nóg eenvoudiger te maken.

iRobot Roomba i7 kamer

Roomba i7+ Smart

De Roomba i7+ is behoorlijk slim, zo is hij in staat de indeling van jouw huis in kaart te brengen, te bewaren en zo nodig bij te werken. iRobot noemt dit “Imprint Smart Mapping”. Hierdoor kan de Roomba meerdere kamerindelingen en namen onthouden, zodat je schoonmaaktaken naar  wens kan aanpassen. Je kan door Roomba via stembediening of de app opdragen om specifieke kamers voor je schoon te maken. Zodra ie klaar is met stofzuigen leegt hij zijn eigen stofreservoir in het basisstation. Het speciale basistation, “Clean Base” genaamd kan tot dertig legingen achter elkaar aan. Zo heb je wekenlang geen omkijken meer naar je robotstofzuiger.

iRobot Roomba i7 kaart

Stembediening

De Roomba i7+ beschikt over een koppeling met Google Assistent. Je kan daardoor tegen je stofzuiger praten en hem commando’s geven. Het is zelfs de enige robotstofzuiger die op basis van stembediening specifieke kamers kan schoonmaken. Omdat hij niet alleen de kaart van de kamer kent maar ook de naam kan je met een simpel: “Hé Google, maak de keuken schoon”, de Roomba i7+ aan het stofzuigen zetten. Probeer dat maar eens bij je partner 😉

iRobot Roomba i7 werking clean base

Prijs en verkrijgbaarheid

De Roomba i7+-robotstofzuiger met Clean Base Automatic Dirt Disposal is vanaf 15 februari 2019 o.a. verkrijgbaar bij Coolblue voor een adviesprijs van 1.199 euro (incl. btw). Daarnaast is de Roomba i7 verkrijgbaar zonder Clean Base™ vanaf 899 euro (incl. btw). De Automatic Dirt Disposal wordt apart verkocht vanaf 499 euro (incl. btw). Nieuwe Dirt Disposal Bags zijn verkrijgbaar per drie stuks voor een adviesprijs vanaf 19,99 euro.

iRobot Roomba i7 app

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.