Sonos brengt deze maand een aantal gloednieuwe producten op de markt. De Sonos Architectural by Sonance-speakers en een geheel vernieuwde Amp. De Architectural collectie bestaat uit inbouwspeakers en outdoorspeakers die Sonos heeft ontworpen in samenwerking met Sonance. De nieuwe Amp is een versterker die een aantal trucjes aan boord heeft om ‘m zo goed mogelijk te laten klinken.

Sonos amp en Sonos Sonance luidsprekers

Sonos Amp & Architectural luidsprekers

Architectural

Sonos en Sonance hebben de handen ineen geslagen om een, zoals ze zelf zeggen, superieur geluid met onovertroffen design te combineren. Samen ontwikkelden zij deze serie Architectural speakers die bedoeld zijn om zoveel mogelijk  op te gaan in de omgeving. De speakers zijn zo ontworpen dat ze een ideale match vormen met de Sonos Amp. Sonos claimt dat het voor het eerst is dat er inbouwspeakers zijn ontworpen en geproduceerd voor een specifieke versterker.

Trueplay

De combinatie van de Amp met inbouwluidsprekers maakt het gebruik van Trueplay mogelijk. Trueplay is een oplossing van Sonos waarmee je muziek overal in een ruimte even goed klinkt. De Trueplay software (die beschikbaar is in de Sonos app via iOS-apparaten) houdt rekening met de omvang, indeling en aankleding van de kamer waarin de speakers zich bevinden en past automatisch de equalizer aan voor een optimaal geluid.

Speakers

De nieuwe speakers zijn er in drie uitvoeringen, elk met een specifiek gebruiksdoel:

De plafondluidsprekers, die € 699,- per set kosten, voorzien elke kamer van muziek en zijn ideaal als je wilt genieten van een ruimtelijk geluid. Ze zijn ook voorzien van speciaal ontworpen ronde – of optionele vierkante – grilles die in dezelfde kleur als het plafond zijn te verven.

Sonos Sonance in ceiling plafondluidspreker

De muurluidsprekers, die ook € 699,- per set kosten, leveren gericht, meeslepend geluid voor je homecinema. Net als de plafondluidsprekers hebben deze speakers ook speciaal ontworpen grilles die in dezelfde kleur als de muur zijn te verven.

Sonos Sonance in wall muurluidspreker

De buitenluidsprekers, die € 899,- per set kosten, zijn bestand tegen weersinvloeden en geven ook buiten een goed geluid. Deze Outdoor-speakers zijn gebouwd om vocht, water, zout spatwater, warmte, uv-straling en vrieskou te weerstaan.

Sonos Sonance Outdoor

Sonos Amp

Sonos heeft ook de volledig vernieuwde Amp aangekondigd. Deze krachtige en veelzijdige versterker voor thuis is vanaf nu in Nederland te reserveren op Sonos.com en wordt vanaf 12 februari geleverd voor € 699,-. De vernieuwde amp is twee keer zo krachtig als zijn voorganger (de Sonos Connect Amp). Hij ondersteunt Apple AirPlay 2 en meer dan honderd streamingdiensten. Bovendien heeft ie  een HDMI ARC-poort zodat je ook je TV erop kunt aansluiten.

Sonos Amp

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.