We nemen je mee achter de schermen op het hoofdkantoor van digitalSTROM, CEO Adrian Obrist geeft ons een persoonlijke rondleiding!

We zijn aanbeland bij het laatste deel van ons bezoek aan digitalSTROM. Als je deel een en twee hebt gezien dan weet je nu wat digitalSTROM is en hoe het je woning slimmer maakt. Nu is het tijd om je mee te nemen achter de schermen op het hoofdkantoor. digitalSTROM CEO Adrian Obrist geeft ons een persoonlijke rondleiding!

Technologie-ontwikkeling

Het digitalSTROM team ontwikkeld praktisch alles zelf. Van de chips en printplaten tot en met de gekleurde behuizingen van de slimme kroonstenen. Adrian neemt ons mee naar de plek waar de chips worden ontwikkeld. Ook krijgen we een van de testopstellingen te zien. Voor een echt goed systeem moet getest worden, en grondig ook! Bekijk maar eens de hoeveelheid lampen die ze testen.

digitalSTROM testopstelling verlichting

De volgende stop is de software afdeling waar de basis van digitalSTROM wordt ontwikkeld. Hier wordt door de ontwikkelaars hard gewerkt aan het vertalen van de wensen ‘uit het veld’, lees: van de bezitters van digitalSTROM-huis, naar nieuwe slimme toepassingen en koppelingen.

digitalSTROM ontwikkelaar

Testen, testen, testen

Op de volgende afdeling die we mogen bezoeken wordt het digitalSTROM-systeem en de modules voor zeer lange tijd getest. Hier voeren ze de duurtesten uit om het systeem echt goed aan de tand te kunnen voelen. Daar blijft het niet bij! De koppelingen waar we in de eerdere delen van deze serie aandacht aan besteed hebben moeten natuurlijk ook grondig getest worden. Zo wordt ook getest met apparaten als wasmachines en andere huishoudelijke en slimme apparaten. Ze hebben op deze afdeling zelfs een huis nagebootst op een muur om een compleet systeem te kunnen testen. Met de aanwezige slimme camera’s kunnen ze dit systeem ook op afstand in de gaten houden.

Bezoek digitalSTROM deel 3: Rondleiding

Nog meer digitalSTROM

Benieuwd naar hoe digitalSTROM er in een huis uitziet? Bekijk dan eens ons bezoek aan het slimste digitalSTROM-huis van Nederland. Wil je digitalSTROM in het echt zien? Maak dan een afspraak met een van de Nederlandse digitalSTROM partners

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.