LG heeft bekend gemaakt dat zij in de VS een samenwerking zijn aangegaan met Tovala. Tovala is een soort Amerikaanse Hello Fresh. Door de samenwerking tussen LG en Tovala kunnen de LG ovens de maaltijden eenvoudig en bijna zonder moeite bereiden.

LG Smart oven

Als we heel eerlijk zijn twijfelen we wel eens aan het nu van sommige slimme apparaten. Zo leken de smart ovens tot op heden nog niet echt heel slim. Maar de nieuwe LG Smart ovens lijken ons wel een hele stop vooruit te zijn. Hoe makkelijk is het als je oven weet hoe hij je maaltijd moet bereiden, alleen door de streepjescode te scannen? De oven doet al het werk en door de samenwerking met Tovala weet hij precies hoe lang en op welke temperatuur hij je eten moet verwarmen. Dat klinkt ons als muziek in de oren.

LG Smart ovens

Tovala

Je kan Tovala het beste vergelijken met Hello Fresh maar dan nog eenvoudiger. Alle ingredienten worden compleet voorbereid geleverd. Je hoeft ze alleen nog maar in een ovenschaal bij elkaar te leggen, te kruiden en je bent klaar. Het systeem is in eerste instantie ontwikkeld rondom een eigen oven. Ook al een slim model, met een barcode scanner aan boord. Maar, de Tovala oven is een los model die je dus niet mooi kan integreren. De LG/Tovala modellen zijn geschikt voor inbouw en dat brengt wat ons betreft het beste van twee werelden samen: comfort en design.

Tovala barcode scannen

Toekomst?

Gezien de sterke opkomst van maaltijdboxen in Nederland zoals bijvoorbeeld Hello Fresh, Marley Spoon, en de boxen van AH, Jumbo en Picnic kan het niet lang meer duren voor we ook hier zo’n slimme samenwerking gaan zien. Maar zelfs als er voorlopig geen samenwerking komt tussen de maaltijdboxen en slimme ovens zien we de toekomst van slimme ovens zonnig in. Wordt ongetwijfeld snel vervolgd!

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.