Inleiding

Inhoud

Een gezond binnenklimaat is belangrijk. Dat betekent de juiste temperatuur, lage concentraties CO2 en een goede luchtvochtigheid. Maar hoe zorg je daarvoor? De Netatmo Healthy Home Coach helpt je om een gezond klimaat in huis te bereiken. Deze slimme sensor meet en analyseert de lucht in een ruimte en helpt je zo aan een goed klimaat binnenshuis. Tot zover de theorie, dat moet getest worden en dat hebben we de afgelopen maanden dan ook volop gedaan. Onze bevindingen lees je in deze review.

Netatmo Healthy Home Coach voorzijde

Goed
  • Design
  • Gebruiksgemak
  • App
  • Functionaliteiten
  • Prijs
4.1

Samenvatting

De Netatmo Healthy Home Coach is een mooi vormgegeven slimme sensor die je duidelijk inzicht beidt in hoe gezond je klimaat binnenshuis is. De installatie is een fluitje van een cent en de app is eenvoudig in gebruik. De grafieken en de grote historie in de bewaarde data zorgen ervoor dat je goed kan zien hoe het binnenklimaat zich ontwikkeld. Het ontbreken van tips en trucs om je binnenklimaat te verbeteren is jammer. Verder missen we eenvoudige koppelingen met Smart Home systemen waardoor de Home Coach meer een ‘stand alone’ oplossing is dan een geïntegreerd onderdeel van een slim huis. Niettemin is het overal gewoon een goed apparaat en hebben we er veel aan gehad bij verbeteren van de luchtkwaliteit binnenshuis.

Netatmo Healthy Home Coach in het kort

De Healthy Home Coach is een slimme sensor die allerhande metingen doet om je te helpen bij een gezond binnenklimaat. De sensor meet temperatuur, luchtvochtigheid, kooldioxide (CO2) en geluid (dB). Er hoort een gratis app bij, voor iOS en Android, waarmee je alle data kan inzien. Qua verbindingen beschikt de Home Coach over wifi en bluetooth. Behalve met de app is de Home Coach ook direct te gebruiken in Apple Home omdat ie Homekit ondersteunt. Op die manier kan je hem dus eenvoudig koppelen aan andere slimme Homekit apparaten in huis. Later meer daarover.

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.