Sonos App

Inhoud

De Sonos app, beschikbaar voor iOS en Android (zowel voor telefoons als tablets) is de belangrijkste manier om je Sonos Amp mee te bedienen. Over de app kunnen we kort zijn, het is van alle streamingsystemen die we kennen de beste app. De Sonos app is erg intuïtief, alle belangrijke onderdelen die je zou willen bedienen bevinden zich onderaan het scherm.

Mijn Sonos

Het eerste onderdeel is Mijn Sonos, hier vind je al je favorieten van alle muziekbronnen. Je kan zelf instellen wat je hier wil zien. Je favoriete playlists van Spotify, je favoriete albums uit je eigen collectie, radiostations, Soundcloud streams, etc. etc.

Bladeren

Onder Bladeren vind je alle muziekdiensten en bronnen. Hier kan je door je muziekcollectie bladeren, internetradiostations opzoeken maar ook Soundcloud en Spotify bezoeken. Het mooie aan de Sonos App is dat je daarvoor niet naar de andere apps van muziekdienst hoeft uit te wijken.

Kamers

Bij Kamers kan je, als je meerdere Sonos speakers gebruikt in verschillende ruimtes, alle ruimtes bedienen. Los van elkaar, of in partymodus, waar alle speakers dezelfde muziek spelen.

Zoeken

De zoekfunctie is wat ons betreft een briljant onderdeel van de app. Hij zoekt namelijk in alle diensten en bronnen. Het maakt dus eigenlijk niet meer uit waar dat ene nummer wat je zoekt staat, Sonos vind hem.

Zijn er dan ook verbeterpunten? Ja, die zijn er maar het zijn slechts kleine irritaties. Zo is de toonregeling niet eenvoudig te bereiken. Als je de hoge of lage tonen wil aanpassen dan moet je daar goed naar zoeken. Ook kan de integratie van de muziekbibliotheek beter. Zo toont de app niet de meest recent toegevoegde muziek. Dat doen anderen beter.

Delen via...

Laat een reactie na:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.