Browsen: Lifestyle

Lifestyle, health, gezondheid of levensstijl: er zijn talloze slimme apparaatjes, gadgets, meters, sensor, weegschalen, wearables en apps die je daarbij helpen. We vinden het een razend interessant onderdeel van Smart Living. De beloften zijn groots, maar worden ze waargemaakt? Kan je met slimme oplossingen gezonder leven? In onze reviews lees je er alles over.

Lees verder

Health

De producten waarmee we onze persoonlijke gezondheid in de gaten kunnen houden schieten als paddenstoelen uit de grond. Neem bijvoorbeeld alleen al de slimme weegschalen, bloeddrukmeters en thermometers. Maar we zien ook steeds meer slimme apparaten die bijvoorbeeld de luchtkwaliteit in huis in de gaten houden en verbeteren. En wat te denken van oplossingen waarmee ouderen langer zelfstandig kunnen wonen? We testen deze oplossingen en bekijken of ze de claims waar kunnen maken.

Wearables

Draagbare slimme apparaten die je helpen bij gezonder leven. Horloges met een hartslagmeter en stappenteller bijvoorbeeld. We zien al veel ontwikkelingen maar we verwachten een stortvloed aan innovaties. Die gaan we testen!